Sport

Nogomet, Liga prvaka

Garde: O Dinamu ćemo se informirati od Lovrena; Lloris: Najmanje znamo o Dinamu

Garde: O Dinamu ćemo se informirati od Lovrena; Lloris: Najmanje znamo o Dinamu

Trener Lyona Remi Garde i vratar Hugo Lloris komentirali su za službenu web-stranicu kluba ždrijeb skupina Lige prvaka koji je danas održan u Monte Carlu.

Podsjećamo, Lyon je završio u skupini D, zajedno uz zagrebački Dinamo, te Real Madrid i Ajax.

- Teško je unaprijed bez odigranih utakmica reći da li je ždrijeb dobar ili ne. Naš cilj je proći grupu i plasirati se u osminu finala. Real Madrid je naravno favorit i šlag ove skupine. Ajax propagira nizozemski stil igre s puno golova, dok je Dinamo tehnički potkovana momčad. O njima ćemo informacije saznati od Dejana Lovrena koji je prije tamo igrao - rekao je Garde.

Lloris je sličnog razmišljanja kao i trener Garde.

- Real Madrid je očiti favorit, a tri momčadi borit će se za drugo mjesto. Protiv Reala ćemo dati sve od sebe za što bolji rezultat i zadovoljstvo je ponovo s njima igrati. Poput Reala, Ajax je legendaran klub i iako više nema rezultate kao prije, ima sjajnu nogometnu školu i težak je protivnik, posebno pred svojom publikom. Dinamo Zagreb je protivnik o kojem znamo najmanje, ali vjerujemo da je riječ o neugodnoj momčadi. Dejan Lovren sretan je što će igrati protiv bivšeg kluba iako nikad nije lako igrati protiv bivših suigrača i pred starom publikom. Ne mogu reći da je ždrijeb lagan ili težak, samo da imamo tri protivnika koja trebamo shvatiti jako ozbiljno - zaključio je Lyonov vratar.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.