Sport

Mali nogomet

Tornado poziva na malonogometni "Obračun kvartova"

Tornado poziva na malonogometni

Zadarska udruga navijača "Tornado" nastavlja sa sportsko-navijačkim akcijama uoči utakmica NK Zadra u sklopu Prve HNL. Tako će Zadrani ovog vikenda ugostiti nogometaše Rijeke, a Tornado poziva sve zainteresirane da im se uoči utakmice pridruže u malonogometnom "Obračunu kvartova", koji će se ubuuće održavati pred svaku domaću utakmicu Zadra.

"Udruga navijača Tornado Zadar poziva sve svoje pripadnike, navijače, simpatizere nogometa i NK Zadra, da nam se pridruže u ostvarenju novog projekta proizašlog iz Udruge navijača pod nazivom '' Obračun kvartova 2011''. "Obračun" starta 11. rujna 2011. u nedjelju u 14 h. Priliku za probijanje leda i dokazivanje dobiva Voštarnica, poznata kao kvart koji je u jezgre Tornada kroz godine, uvijek davao kvalitetne ljude. U 14:00 h na igralištu kod škole počinje malonogometni turnir za kojeg će prijave trajati od srijede do subote. Prijaviti se možete od 20-23 h u Udruzi navijača Tornado Zadar, a kotizacija po ekipi je 100 kn. Sistem igranja je 4+1 te zamjene, a izvlačenje će biti u subotu u 21:00 h kada je na rasporedu tradicionalna feštica, kao uvertira u nedjeljnu utakmicu.

''Obračun kvartova 2011'' zamišljen je kao projekt koji će oživiti, pomalo izumrli kvartovski đir što se tiče tribine i odvijat će se svaki drugi tjedan u drugom kvartu, odnosno određeni kvart će biti domaćin okupljanja prije svake domaće utakmice NK Zadra. Cilj ovoga je, uz oživljavanje kvartovskog đira, omasovljavanje na tribini te druženje i dobre vibracije koje će se polagano širiti cijelim gradom i privlačiti ljude na navijačku tribinu. Uz mali nogomet i druženje, očekuje Vas dosta dobre glazbe, pića i tradicionalna gradelada.

Kao što je već napisano, projekt starta na Voštarnici 11. rujna 2011. u 14:00 h prije domaće utakmice s Rijekom koja je na rasporedu u 20:00 h. Pozivamo Vas još jednom da se odazovete ovom projektu, pomognete svojim prisustvom ekipi s Voštarnice jer prvi od svih kvartova probijaju led i što bolji njihov uspjeh bude veći, to će se veća pozitivna kompeticija među kvartovima stvoriti. Što i je jedan od ciljeva, jer s time najviše profitira naša skupina i naša navijačka tribina, a samim time i klub se gura naprijed. Vidimo se na Voštarnici!" - stoji u Tornadovom službenom priopćenju.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.