Sport

Udruga navijača Tornado Zadar"

"Obračun kvartova" nastavlja se za vikend na Bilom brigu

Zbog velikog interesa turnir će se igrati dva dana: u petak i subotu

Već sada popularni ''Obračun kvartova 2011.'' koju organizira Udruga navijača Tornado Zadar ove subote nastavlja se na Bilom brigu, na drugoj dionici ovog putovanja zadarskim kvartovima.

Prijave će se i ovog puta odvijati sve do petka, kada će u Udruzi navijača biti i izvlačenje parova. Kotizacija po ekipi je i dalje 100 kn, a radno vrijeme Udruge je od 19 do 23 sata.

Prvi puta momci s Voštarnice organizirali su masovno druženje i podigli ljestvicu u nadmetanju kvartova po pitanju i kvalitete i brojnosti na turniru, a i brojnosti na samoj utakmici protiv Rijeke. Samim time, dečkima s Bilog briga neće biti lako, zato je bitno da svi vi koji ste zaljubljenici u nogomet, Zadar ili Tornado se odazovete projektu, bilo prijavljivanjem svoje ekipe, bilo svojom prisutnošću.

Zbog velikog interesa za ovotjedni ''Obračun kvartova 2011'', turnir na Bilom brigu neće se moći održati u jedan dan, te će cjelokupan program trajati dva dana. U petak će na rasporedu biti sve utakmice do polufinala, a polufinale i finale će se odigrati u subotu kao uvertira za delirij na tribini i nova tri boda protiv Zagreba.

Oba dva dana zagarantirana je dobra atmosfera uz velike količine mesa, pića i dobre zabave, a erupcija nas, sve skupa, očekuje na tribini i terenu.

Sve ostale informacije možete dobiti u prostorijama Udruge navijača te na web stranici www.tornado-zadar.hr"


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.