Sport

Udruga navijača Tornado Zadar"

Četverodnevna proslava 46. rođendana Tornada

Četverodnevna proslava 46. rođendana Tornada

Udruga navijača Tornado Zadar, povodom svoje 46. godišnjice organizira bogat program u trajanju od četiri dana koji počinje u srijedu 12. listopada, a vrhunac proslave biti će na utakmici NK Zadar - Dinamo, u petak 14. listopada, te KK Zadar - Svjetlost Brod u subotu 15. listopada .

U srijedu će pripadnici Tornada uređivati javnu gradsku površinu s naglaskom na onu koja je napuštena, puna smeća, igala i svih ostalih stvari zbog kojih ljudi izbjegavaju takva mjesta.

U četvrtak se prebacuje u višu brzinu, pa će tako za sve ljubitelje Grada, naših klubova i Tornada na Narodnom trgu biti postavljen štand sa rekvizitima Tornada i to od 12 do 17 sati. Na štandu će se moći kupiti, po pristupačnim cijenama, rođendanske majice, upaljači i privjesci sa motivima KK Zadra, NK Zadra i Tornada. Nakon toga događanja se prebacuju na Trg Pet bunara, gdje od 20 sati počinje rođendanski koncert, kao uveritra u petak, na kojem će svirati poznati zadarski glazbenici. Tu će također biti postavljen štand s rođendanskim rekvizitima, a očekuje vas dobro društvo, zabava i dobra glazba.

A u petak slijedi nastavak proslave, utakmica nogometaša Zadra koja će se održati u 18 sati na Stanovima protiv Dinama, točnije na tribini Jug. Od 17 sati kod ''Šilje'' svi navijači Zadra mogu preuzeti karte. U subotu u dvorani Krešimir Ćosić fešta se nastavlja utakmicom 2.kola A1 lige između KK Zadar i KK Svjetlost Brod.

"Ovim putem pozivamo sve navijače - mlade i stare, simpatizere, ljubitelje nogometa i košarke da svojim prisustvom uveličaju ovu proslavu, a nadamo se da će nam i igrači za rođendan pokloniti koji bod, kao znak zahvalnosti za vjernost koja ih prati već 46. godina.

Dakle, dragi Zadrani, stariji pripadnici Tornada koji ste ovu skupinu osnovali i svi vi koji ste njeno ime branili godinama i ovu skupinu ostavili nama, mlađim snagama. Svi vi koji ste najlipše trenutke svoje mladosti proveli na Istoku i Jugu uz naše svetinje. Svi vi kojima je ova skupina i ljubav prema klubovima obilježila život - budite ova četiri dana uz nas, jer jedino skupa možemo gurati zadarski sport, a samim time i Tornado, prema vrhu", pozivaju iz Tornada.

NAŠA RANA I LIK - ZADAR ZAUVIK!


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.