Sport

Nogomet, 1. Bundesliga

Heynckes: Izgubili smo, a ne bih mogao biti zadovoljniji

Heynckes: Izgubili smo, a ne bih mogao biti zadovoljniji

- Moja mi se momčad u današnjem porazu više dopala nego u nekim utakmicama koje smo pobjeđivali 5-0 - izjavio je trener nogometaša Bayerna Jupp Heynckes po 2-1 porazu njegove momčadi kod Hannovera.

- Izgubili smo, ali nemam zbog čega biti nesretan. Igrali smo, baš kao i naši suparnici, vrlo intenzivan nogomet. Jednostavno, previše se ovaj put urotilo protiv nas. Kažnjeni smo 11-ercem, a potom ostali i bez igrača. Mislim da Boateng nije bio više kriv od Schulza i da su obojica trebali dobiti žute kartone - dodao je Heynckes opisujući detalj iz 28. minute, kada je Bayernov stoper izvukao deblji kraj u razračunavanju s domaćim igračem, te je morao u svlačionicu.

- Da smo nakon pauze uspjeli izjednačiti na 1-1 umjesto što smo primili drugi gol, vjerujem da bismo na kraju došli do pobjede - zaključio je Bayernov, dok je strateg Hannoverove momčadi Mirko Slomka prokomentirao:

- Vrlo smo dobro ustrajali u našoj ideji 90 minuta. Odlično smo se branili i davali se maksimalno. Bilo je bitno da čim prije napadnemo i da ne dozvolimo Bayernovim igračima da razviju svoju igru. Što se tiče isključenja Boatenga, osobno sam rekao sucu da je trebao pustiti da se igra dalje, bez ikakvih sankcija.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.