Sport

Nogomet, Premiership

Torres se nada da će mu pomoći nove Nikeove tenisice

Torres se nada da će mu pomoći nove Nikeove tenisice

Fernando Torres, 27-godišnji španjolski nogometaš i član Chelseaja, nije se barem dosad pokazao kao super investicija londonske momčadi.

Naime, od dolaska iz Liverpoola u Chelsea, u siječnju ove godine, Torres se još nije priviknuo na novu momčad, pa je tako izostao očekivani broj pogodaka od njega.

Ove je sezone Torres postigao četiri pogotka u trinaest utakmica u dresu Chelseaja, a za poboljšavanje forme se Torres nada da će mu pomoći nove tenisice iz Nikeove proizvodnje. Naime, Nike je lansirao na tržište Nike T90 Laser IV, a glavni njihov promotor je baš španjolski napadač. Moglo bi se dogoditi da u njima Torres prvi put na travnjak istrči ove subote (danas) kada Španjolska igra na Wembleyju prijateljsku utakmicu protiv Engleske, iako je najavljen da će ogled započeti na klupi za pričuve.

- Već neko vrijeme treniram u T90 Laser IV tenisicama i moram priznati da su sjajne. Osjeti se vrlo brzo kako su proizvođači jako pazili da tenisice uistinu pristaju nogometašima i našim potrebama - rekao je Torres i nastavio:

- Mislim da će mi i one pomoći da budem još moćniji na travnjaku. Odlična su kombinacija najnovije tehnologije, ali i onih sitnih nogometaških potreba. Možda će baš ove nove tenisice biti razlog da zabijem u svakoj sljedećoj utakmici ili što češće - uz smijeh je završio 27-godišnji Španjolac.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.