Sport

Nogomet, 1. Bundesliga

Ribery: U Bayernu su važne samo pobjede

Ribery: U Bayernu su važne samo pobjede

Domaća pobjeda nad Werderom 4-1 i povratak na prvo mjesto prvenstvene ljestvice razveselile su Bayernovog krilnog napadača, francuskog reprezentativca Francka Riberyja.

Bayern je protiv za njega tradicionalno neugodnog suparnika ponudio uvjerljivu predstavu, koju je Ribery začinio dvama lijepim golovima. Preostala dva zabio je Arjen Robben iz penala. Bavarcima je na ruku išao i rezultat dvije Borussije, koje su dosad bile ispred njega na ljestvici, a u derbiju 15. kola su odigrale 1-1. Bayern, koji je izgubio prethodne dvije utakmice u Bundesligi, sada opet predvodi ljestvicu sa 31 bodom, dok dvije Borussije imaju po bod manje...

- Definitivno smo odigrali puno bolje nego prošlog tjedna u porazu od Mainza. U ovom klubu je važno samo pobjeđivati. Nikada nije dobro kada Bayern gubi. Protiv Werdera nam je uvijek teško igrati, ali ovoga puta smo bili stvarno dobri, agresivni i nadigrali smo ih. Baš sam uživao u ovoj utakmici. Do kraja prvog dijela igramo protiv Stuttgarta i Kölna. Želimo dobiti obje utakmice - najavio je Ribery.

Dakako, ukoliko se njegova i klupska želja obistini, Bayern će osvojiti naslov jesenskog prvaka Bundeslige.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.