Sport

Nogomet, Škotski Premiership

McCoist: Ne želim izgubiti Jelavića, ali bit će što bude

McCoist: Ne želim izgubiti Jelavića, ali bit će što bude

Menadžer škotskog prvaka Rangersa Ally McCoist složio se sa svojim prethodnikom Walterom Smithom da prodaja Nikice Jelavića ne bi bila dobra za klupske ambicije, ali i dodao da ne može utjecati na budućnost hrvatskog nogometaša.

- Što bude, bit će - kazao je McCoist za STV.

- Budimo iskreni, Nikica je jadan od naših najboljih igrača, a činjenica da je naš prvi strijelac ove sezone to i dokazuje. Ključan je za našu momčad i takvog igrača nikad ne bih želio izgubiti. No, svjestan sam da se financijski ne možemo natjecati s većinom klubova iz prvih dviju engleskih liga - znakovito je dodao McCoist.

Zanimljivu je izjavu na temu Nikice Jelavića dao i Paul Sheerin, trener trećeligaša Abroatha koji će igrati protiv Rangersa u 4. kolu Škotskog kupa, 8. siječnja. On se, dakako, nada da će hrvatski napadač biti čim prije prodan.

- Držim stisnute palčeve da Nikica ode. Sada kada je Liverpoolu Luis Suarez kažnjen s osam utakmica zabrane nastupa, Jelavićev transfer bi se mogao ubrzati - zanimljivo je primijetio Sheerin.

Osim Liverpoola, među navodno zainteresiranima za Jelavića, koji je postigao 12 prvenstvenih pogodaka ove sezone, spominju se i WBA, Sunderland, Everton, QPR, Leicester...


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.