Sport

Nogomet, Škotski Premiership

Davis: Previše ovisimo o golovima Laffertyja i Jelavića

Davis: Previše ovisimo o golovima Laffertyja i Jelavića

Vezni nogometaš Glasgow Rangersa Steven Davis priznao je uoči Old Firm derbija protiv Celtica da previše ovise o Kyleu Laffertyju i hrvatskom reprezentativcu Nikici Jelaviću.

Sjevernoirski reprezentativac Davis preuzeo je dio odgovornosti zbog slabe efikasnosti ostatka momčadi koja, prema njegovim riječima, živi od golova Laffertyja i Jelavića. Davis je u 24 nastupa ove sezone postigao tek jedan pogodak.

- Uvijek se nadate da ćete na ovaj ili onaj način pojačati momčad u prijelaznom roku i nadam se da će menadžer imati sredstava da to i učini. Previše ovisimo o golovima Jele, Laffa i Naisyja (Steven Naismith), koji je o"out" do kraja sezone. Moramo dovesti neko pojačanje koje bi podnijelo dio tereta naših napadača. Pa i mi vezni igrači moramo više pridonijeti. Uistinu se nadam da će menadžer imati novaca da dovede koje novo lice u momčad - veli zamjenski kapetan Rangersa.

Davis je u ostatku intervjua inzistirao na tome da njegova momčad nije u krizi, ali je ipak priznao da je razočaran gubitkom prednosti ispred najvećeg rivala Celtica. Večeras (srijeda) u 20:45, na Celtic Parku, upravo ove dvije momčadi igraju izravan dvoboj za prvo mjesto na ljestvici škotskog prvenstva.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.