Sport

Nogomet, 1. Bundesliga

Mandžukić: Da sam sudac, ja bih sudio 11-erac

Mandžukić: Da sam sudac, ja bih sudio 11-erac

U prvom je poluvremenu, koje je završilo bez golova, hrvatski nogometaš Wolfsburga Mario Mandžukić imao dvije lijepe prigode dovesti svoju momčad u vodstvo na Allianz Areni.

Minhenski je Bayern u dvoboju 19. bundesligaškog kola na kraju slavio 2-0 pobjedu pogocima Marija Gomeza u 60. i Arjena Robbena u 90. minuti. Mandžukiću je ostala frustriranost:

- Kako sam zadovoljan svojom igrom? Mislim da nisam bio loš i mislim da sam dao sve od sebe. Naravno da je u gostima kod Bayerna uvijek teško igrati, ali danas Bavarci nisu bili tako dobri. Imali smo priliku oduzeti im barem bod. Nismo to učinili. Imamo razloga biti nezadovoljni - rekao je nakon subotnje utakmice hrvatski reprezentativac za njemačko izdanje Goal.coma.

- Trener nam je prije utakmice lijepo rekao da nećemo imati previše prilika za pogodak, i da bismo zato one malobrojne morali iskoristiti. To nismo napravili i za kaznu smo primili gol u našu mrežu.

Također je Mandžukić kazao da se, kao i velika većina njegovih suigrača, osjeća prevarenim što sudac utakmice pretkraj dvoboja, kod 1-0 Bayernova vodstva, nije dosudio 11-erac za njih nakon Boatengova igranja rukom u živom zidu unutar 16-erca.

- Namjera igranja rukom bila je sasvim jasna. Bio je to očiti 11-erac. Ja bih ga, da sam sudac, svakako dosudio.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.