Sport

Nogomet, Serie A

Allegri: Ibrahimović je zaslužio crveni karton

Allegri: Ibrahimović je zaslužio crveni karton

Gomili trenera koji uvijek imaju primjedbe na suce i suđenje nakon nepovoljnih rezultata svojih momčadi, dobar primjer je dao trener Milana Massimiliano Allegri nakon remija protiv Napolija 0-0 u nedjeljnom ogledu 22. kola Serije A.

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović je prilikom jedne situacije odglumio da želi zagrliti suigrača Antonija Nocerina, da bi zapravo ispruženom rukom preko ramena opalio šamarčinu igraču Napolija Salvatoreu Aronici. Sudac je Zlatanu pokazao crveni karton u 64. minuti.

- Sudac Nicola Rizzoli je dobro obavio svoj posao i pohvaljujem ga. U tom trenutku nisam vidio ništa što se dogodilo. No, kada sam pogledao snimku na televiziji, shvatio sam da je Ibrahimović apsolutno zaslužio crveni karton. Neću se zamarati s pitanjem kakvu će kaznu dobiti, odnosno koliku suspenziju, iako je on naš ključni igrač - rekao je Allegri za Sky Sport.

Iako Milan nije pobijedio, trener nije bio nezadovoljan predstavom svojih igrača.

- Bilo je važno pružiti dobru partiju protiv momčadi za koju smo znali da nam može uzrokovati probleme. To smo i učinili. Nismo prestali igrati i napadati ni s čovjekom manje.

Milan i dalje zaostaje za vodećim Juventusom jedan bod, kao što je bilo i prije ovog kola. Juventus je kod kuće odigrao skromnih 0-0 protiv Siene.

- Juventus se nije odlijepio. No, čak i da je pobijedio, ne bi to bila razlika u bodovima zbog koje bih bio zabrinut - zaključio je Allegri.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.