Sport

Nogomet, Premiership

Torres: Ovo je svjetsko čudo, jer osjećam se fantastično

Torres: Ovo je svjetsko čudo, jer osjećam se fantastično

Španjolski nogometaš Fernando Torres i dalje je u nevjerojatnoj napadačkoj krizi. Pravo crno razdoblje je za njega nastupilo doslovno one sekunde kada je Liverpoolu okrenuo leđa i potpisao za Chelsea.

Torres je u londonsku momčad došao u siječanjskom prijelaznom roku prošle godine i od tog trenutka je postigao - dva pogotka u Premiershipu! Užasna je to statistika za igrača koji je prije godinu dana slovio kao jedan od najboljih svjetskih napadača, a danas je vjerojatno - najveći promašaj na svijetu.

- Mogu samo reći da je sve ovo što mi se događa svjetsko čudo - krenuo je za Marcu razgovor sa španjolskim reprezentativcem.

- Osobno se osjećam fantastično. Lijep je život u Londonu i Chelseaju. Sve zapravo funkcionira kako treba, pa mi je zato posve nevjerojatno da na travnjaku ništa ne štima. Ja nemam odgovora za ovu dugu krizu koja me pogađa.

Torres je na kraju ustvrdio:

- Dužnik sam Chelseaju. Imam stvarno mnogo toga za obaviti ovdje, pogotovo nakon ovako sporog i posve neuvjerljivog starta. Samo se nadam da će krenuti.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.