Sport

Nogomet, UEFA Europa Liga

Pereira: Rezultat nije odraz stanja na travnjaku

Pereira: Rezultat nije odraz stanja na travnjaku

Trener nogometaša Porta Vitor Pereira smatra da njegova momčad nije zaslužila tako uvjerljivi poraz u uzvratu 1/16 finala Europa lige od Manchester Cityja.

Izgubio je prošlogodišnji pobjednik Europa lige na Etihadu s 4-0, pa su tako "građani" s ukupnih 6-1 izborili plasman u osminu finala.

Kola su nizbrdo za Porto krenula već u 19. sekundi susreta kada je Sergio Agüero zabio za 1-0. Nakon toga engleska se momčad koncentrirala na kontranapade i prepustila portugalskom prvaku diktiranje igrom, ali svoje prilike Porto nije iskoristio, što je premierligaški lider kaznio trima golovima između 76. i 86. minute.

- Sve do drugog gola Manchester Cityja, Porto je bio bolja momčad. Igrali smo puno bolje, ali znali smo da Manchester City ima dobru momčad i iskoristili su kontranapade dobro. Imaju sjajne igrače u napadu i drugi gol nam je uvjetovao teškoće - rekao je Pereira, čija je momčad nakon drugog primljenog gola ostala i bez "pocrvenjelog" Rolanda.

- Željeli smo preokrenuti utakmicu, ali isključenje je očito promijenilo stvari u korist Cityja. Netko tko nije gledao utakmicu će pogriješiti kada vidi rezultat i zaključi da je City dominirao. Rezultat nije odraz onoga što se događalo na travnjaku.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.