Sport

Nogomet, UEFA Europa Liga

Valencia se vratio u sastav Manchester Uniteda za Athletic

Valencia se vratio u sastav Manchester Uniteda za Athletic

Krilo Manchester Uniteda Antonio Valencija nakon gotovo četiri tjedna oporavka od ozljede tetiva koljena vratio se u kadar, te otputovao s momčadi na uzvratnu utakmicu osmine finala Europa lige protiv Athletica.

U četvrtak će nogometaši Alexa Fergusona pokušati nadoknaditi minus od 3-2 iz prve utakmice s Old Trafforda gdje je Athletic iz Bilbaa zasluženo slavio. U tom naumu pokušat će im pomoći i Ekvadorac Valencija koji je bio izvan stroja također od susreta u Europa ligi, odnosno od gostovanja kod Ajaxa u Amsterdamu na kojem su "crveni vragovi" slavili s 2-0.

Škotski menadžer na put u Španjolsku poveo je 20 igrača među kojima je i 18-godišnji Paul Pogba od kojeg Ferguson u budućnosti očekuje velike stvari. Ukoliko dobije priliku, bit će to Pogbin europski debi, a dodajmo da su u Engleskoj ostali Phil Jones, Nani i Anderson, tako da će u Bilbau Manchester United na raspolaganju imati sljedeći kadar: vratare Amosa i De Gee; braniče Evansa, Evru, Fabija, Ferdinanda, Rafaela i Smallinga; veznjake Carricka, Cleverleya, Giggsa, Parka, Pogbu, Scholesa, Younga i Valenciju; te napadače Berbatova, Hernandeza, Rooneya i Welbecka.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.