Sport

Nogomet, Primera

Simeone: Želimo tri boda za sebe, a ne da napravimo uslugu Barçi

Simeone: Želimo tri boda za sebe, a ne da napravimo uslugu Barçi

Trener madridskog Atletica, Diego Simeone, rekao je da bi bilo jako glupo kada bi njegova momčad bila motivirana činjenicom da bi eventualnim slavljem nad Realom pomogla Barceloni u borbi za naslov španjolskog nogometnog prvaka.

Legenda Atletica Paolo Futre rekao je uoči utakmice da bi navijače crveno-bijelih više veselila činjenica da Realu uprskaju šanse za osvajanje naslova prvaka nego sama pobjeda nad klubom protiv kojeg nisu slavili punih 12 godina. Simeone ne dijeli njegovo razmišljanje.

- Ne slažem se s Futreom. Bilo bi jako glupo razmišljati da želimo dobiti samo kako bi učinili Barceloni uslugu. Nije me briga što bi naša pobjeda značila ostalima. Želimo tri boda za sebe. Jedini način da rastemo kao momčad jest da razmišljamo samo o sebi samima - rekao je argentinski stručnjak na klupi Atletica.

Simeone je također izrazio veliko divljenje prema kolegi na suparničkoj klupi Joseu Mourinhu.

- Ja njega mnogo poštujem. Način na koji je posložio momčad je najbolji način da ista bude uspješna - zaključio je Simeone.

Utakmica na Vicente Calderonu je na rasporedu u srijedu s početkom u 22 sata. Real Madrid trenutno ima samo jedan bod prednosti ispred Barcelone, uz utakmicu manje, a do prije mjesec dana ta je prednost iznosila 10 bodova.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.