Sport

Nogomet, Premiership

Van der Vaart: Nije baš da ću kraj karijere dočekati u Tottenhamu

Van der Vaart: Nije baš da ću kraj karijere dočekati u Tottenhamu

Ne ostvare li nogometaši Tottenhama željeno, a to je plasman na jednu od prve četiri pozicije Premiershipa i plasman u Ligu prvaka, mogao bi se dogoditi i egzodus na White Hart Laneu.

Već se dugo vremena govori o mogućem odlasku hrvatskog nogometaša Luke Modrića, a odlaske bi moglo potaknuti ne samo, primjerice, peto mjesto na kraju sezone u domaćem prvenstvu, već i promjena trenera, bude li se Harry Redknapp odlučio za izborničku klupu Engleske.

Jedan od onih koji je izjavio da se ne vidi baš još godinama u klubu je nizozemski veznjak, 29-godišnji Rafael van der Vaart.

- Pa, i nije baš da ću kraj karijere dočekati ovdje. Recimo, stvarno bih se volio vratiti u nizozemsku Eredivisiju. Imam dojam da toj ligi još nešto moram dati. Od tamo je krenula moja karijera i zahvalan sam tamošnjem okruženju na svemu što sam kasnije učinio.

Iz Ajaxa je 2005. godine Van der Vaart otišao u Bundesligu (Hamburg), kasnije u madridski Real i na kraju se skrasio u Tottenhamu.

- Imam još dvije godine ugovora s Tottenhamom. To je činjenica, ali i to je podložno promjenama - zagonetno je izjavio nizozemski reprezentativac.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.