Sport

Nogomet, Premiership

Mancini: Sve je i dalje u Unitedovim rukama

Mancini: Sve je i dalje u Unitedovim rukama

Usprkos činjenici što je njegova momčad nakon 35. kola engleskog nogometnog prvenstva a uoči velikog gradskog derbija smanjila zaostatak za vodećim Manchester Unitedom na samo tri boda, menadžer Manchester Cityja "pili naopako".

Nakon Cityjeve 2-0 pobjede na gostovanju kod Wolverhamptona i prethodnog domaćeg remija Uniteda protiv Evertona (4-4) Mancinija su engleski novinari priupitali smatra li i dalje da će "crveni vragovi" postati prvaci?

- Vjerojatno - rekao je Cittyjev strateg, u kojem itekako tinja žar i vjera, ali uz veliku dozu opreza.

- Kada smo igrali međusobno u siječnju u FA Cupu dali smo im poklon (3-2 pobjeda Uniteda, op.a.). Ali u ponedjeljak (30. travnja, op.a.) će biti drugačije. Mislim da oni neće osjećati pritisak jer su na njega navikli svake godine. U istom trenutku mislim da mi nećemo osjećati pritisak jer se od nas ne očekuje da pobijedimo - dodaje talijanski strateg.

- Samo jedna momčad može osvojiti naslov. To nije u našim rukama. Mi imamo tri boda manje. Nakon derbija igramo protiv Newcastlea koji se bori za Ligu prvaka i QPR-a koji se bori za opstanak.

Tada se menadžer "građana" krenuo sarkastično prepucavati s novinarima.

- Napisali ste da je utrka za naslov gotova. Prije tjedan dana napisali ste da je gotovo.

Sarkazma nije bilo kada je progovorio o Mariju Balotelliju, koji će imati pravo nastupa u velikom derbiju nakon odrađene tri utakmice suspenzije.

- Sretan sam što ću ga imati na raspolaganju. Mario je zabio dva gola protiv Uniteda na Old Traffordu (u pobjedi 6-1, op.a.). On je vrlo važan igrač za našu igru.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.