Sport

Taekwondo

Taekwondo: Pet medalja "putuje" u Obrovac

Taekwondo: Pet medalja

Članovi TK "Obrovac" sudjelovali su na 12. turniru "Kup Gacke" u Otočcu u kategorijama mlađih kadeta, kadeta i juniora, te su uspjehom obradovali svoje sumještanina. Naime, nastupilo je sedmero njihovih natjecatelja, te su osvojili pet odličja.

Mlađa kadetkinja Marta Župan (-43 kg) je u svojoj kategoriji osvojila treće mjesto i brončanu medalju, dok je kadetkinja Tina Aračić (-47 kg) također bila brončana. U ovoj kategoriji nisu imali sreće Antonija Mihaljević (-55 kg) i Anamarija Kajtazi (-37 kg) te su ostale bez odličja.

Juniorke su imale više sreće od njih jer sve tri su osvojile medalje, pa je Dijana Kajtazi (-55 kg) osvojila srebrnu medalju, a Lucija Josić (- 52 kg) i Martina Šoša (-46 kg) uzele su po brončanu.

- Pred turnir u Otočcu se i na treningu vidio vrijedan rad naših članica, te sam bio sasvim siguran da ćemo osvojiti medalje. Zahvala našim djevojkama na ostvarenom, a posebno bih se zahvalio punionici vode Cedar doo koja nam je donirala trenerke kao i našem tajniku Anti Mihaljviću, koji je to sve realizirao - kazao nam je vidno zadovoljan trener Luka Braco Šoša.

KGj


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.