Sport

Nogomet, Euro 2012

Terryjeva sudbina za Euro još uvijek neizvjesna

Terryjeva sudbina za Euro još uvijek neizvjesna

Sudbina Johna Terryja, obrambenog nogometaša Chelseaja i dosada stalnog reprezentativca Engleske, oko odlaska na Europsko prvenstvo još je uvijek neizvjesna.

Naime, novi izbornik Roy Hodgson rekao je da će kontaktirati i kapetana Chelseaja i Rija Ferdinanda (Manchester United) prije negoli objavi svoj konačan popis reprezentativaca za Euro. Na Terryjevu trenutno žalost, Hodgson to još nije napravio, a nagađa se da bi ga čak mogao i izostaviti iz reprezentacije zbog cijele situacije s Rijovim mlađim bratom Antonom kojeg je svojedobno bio vrijeđao po rasnoj osnovi.

- Još mi se izbornik nije javio, ali trenutno sam koncentriran samo na Chelsea i prvenstvo. Nadam se da će poziv uslijediti i da ću biti s reprezentacijom na Euru. Uvijek ću biti na raspolaganju svojoj zemlji - rekao je Terry novinarima na dodjeli nagrade za najboljeg igrača Chelseaja po izboru navijača.

Terryju u prilog ne idu ni igre u posljednje vrijeme u kojima ili igra loše, ili zarađuje isključenje. U prošlome je kolu engleskog prvenstva, protiv Liverpoola, Luis Suarez radio što je htio s njime, dok je u uzvratnom susretu polufinala Lige prvaka protiv Barcelone, zbog udaranja Alexisa Sancheza, zaradio izravni crveni karton.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.