Sport

Nogomet, Premiership

Klasnić: "Budem li igrao zabit ću pogodak"

Klasnić:

Nogometaši Boltona u završnih 90 minuta Premiershipa traže tri boda s kojima bi se mogli nadati ostanku u ligi. Treba im i poraz Queens Park Rangresa, a hrvatski napadač Ivan Klasnić ne želi ponoviti iskustvo iz Francuske.

Dok će Manchester City i Manchester United odlučivati o naslovu prvaka Engleske, posljednji će putnik u drugu ligu postati Bolton - osim u slučaju svoje pobjede protiv Stoke Cityja u gostima i poraza Queens Park Rangersa na Etihadu.

"Za nas je utakmica protiv Stokea kao finale Lige prvaka. Igramo za svoju budućnost i budućnost svih ljudi u klubu, koji bi u slučaju ispadanja mogli ostati bez posla. Nije humano ne brinuti se oko toga", najavio je Ivan Klasnić, hrvatski napadač koji se ipak nije našao na popisu izbornika Slavena Bilića za Europsko prvenstvo.

Klasnić je u svojoj karijeri već bio osjetio gorak okus selidbe u niži rang natjecanja: "Ispao sam u Francuskoj s Nantesom i želim da ostane samo na tome. Ovo bi ispadanje bilo gore, Bolton je već 11 godina u Premiershipu i tamo treba ostati".

"Dobro smo počeli sezonu, ali uslijedili su porazi od onih najboljih i palo nam je samopouzdanje", pojasnio je za Daily Mail.

O svojoj budućnosti nije želio nagađati prije utakmice. Sve će biti jasnije kada bude poznata Boltonova sudbina: "Mnogi igračima završavaju ugovori, kao i treneru Coyleu. Bolton će morati odlučiti što učiniti, a ja o budućnosti još nisam razgovarao s klubom. Ništa se neće znati prije kraja utakmice. Istina je da sam frustriran što ne počinjem u udarnoj postavi, teško mi je to shvatiti, no moram prihvatiti trenerovu odluku. Ne želim biti arogantan, no trener Coyle zna da mi treba samo poluprilika za pogodak".


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.