Sport

Nogomet, Euro 2012

Euro: Pored Cahilla, ozlijeđen i Terry

Euro: Pored Cahilla, ozlijeđen i Terry

Unatoč pobjedi, posljednja pripremna utakmica engleske nogometne reprezentacije uoči Eura, ona protiv Belgije, nije donijela razloga za zadovoljstvo njihovom izborniku Royu Hodgsonu.

Engleska je slavila na Wembleyju 1-0 golom Dannyja Welbecka, ali u susretu su ozlijeđena dvojica obrambena igrača "Gordog Albiona". Riječ je o Chelseajevim stoperima Garyju Cahillu i Johnu Terryju. Kako je već poznato, Cahill je stradao u sudaru s vlastitim vratarom Joeom Hartom, te je ozlijedio vilicu, a moguće pretrpio i potres mozga, dok je Terry osjetio zatezanje u predjelu zadnje lože.

- Više sam zabrinut zbog Cahilla jer je riječ o ozljedi čeljusti. Nadam se da pretrage neće pokazati frakturu, nego da je riječ o natučenosti. To ga neće isključiti iz turnira. Terry će ići na pretrage iz predostrožnosti jer je malo osjetio zadnju ložu - komentirao je engleski izbornik.

Podsjećamo, engleski je kadar okrnjen brojnim ozljedama, pa tako na Euro neće putovati Jack Wilshere, Gareth Barry i Frank Lampard, dok postoji velika zabrinutost oko stanja Ahilove tetive Scotta Parkera.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.