Sport

Argentinska nogometna reprezentacija

Sabella: Sretni smo što je Messi Argentinac

Sabella: Sretni smo što je Messi Argentinac

Izbornik argentinske nogometne reprezentacije Alejandro Sabella sipao je komplimente na račun Lionela Messija koji je zabio hat-trick u pobjedi ''gauča'' protiv olimpijske reprezentacije Brazila 4-3 u prijateljskoj utakmici u New Jerseyju.

- Bila je to jedna od rijetkih utakmica u kojoj smo morali pružiti svoj maksimum za pobjedu. Srećom Lionel Messi je Argentinac i mogli smo samo uživati u njegovoj prezentaciji. On je izvanredan talent. Mi ne igramo poput Barcelone, ali svejedno maksimalno nastojimo iskoristiti njegov potencijal - rekao je Sabella.

Za razliku od Messija i napada, vlastitom obranom, logično, nije bio oduševljen.

- Mogla je ova utakmica i drukčije završiti, otići na stranu Brazila. Teško je kontrolirati utakmicu protiv momčadi s tako velikim potencijalom i napadačkom moći. Očito je da moramo raditi na našoj obrani, jer smo primili tri gola. Moramo pronaći pravu ravnotežu u momčadi - izjavio je izbornik Argentine.

Brazilski 20-napadač Neymar, najveća zvijezda svoje momčadi, ovoga puta nije bio strijelac...

- Jako mi je žao što smo izgubili. Igrali smo jako dobro, imali smo šanse za pobjedu. Uostalom, vodili smo, a na kraju smo primili kasni gol i ostali bez ičega - izjavio je Neymar.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.