Sport

Nogomet, Euro 2012

Bonucci: Pali smo u drugom dijelu i skupo to platili

Bonucci: Pali smo u drugom dijelu i skupo to platili

Stoper Juventusa Leonardo Bonucci stao je u obranu klupskog i reprezentativnog suigrača Giorgija Chiellinija koji je napravio pogrešku i omogućio Hrvatskoj da izjednači u dvoboju 2. kola skupine C Europskog prvenstva.

Loše postavljeni Chiellini nije uspio očistiti ubačaj Ivana Strinića s lijevog boka. Lopta ga je preletjela i došla do Marija Mandžukića koji je zabio za konačnih 1-1.

- Znali smo da će Hrvatska biti posebno opasna pri ubacivanju lopti s bokova. Mislim da je kod pogotka cijela naša obrana bila loše postavljena. Kad primiš gol na takav način, to nikada nije krivnja samo jednog igrača - kazao je Bonucci, zaključivši:

- Nažalost, dovoljna je samo jedna pogreška da se promijeni rezultat i to se nama dogodilo. Igrali smo znatno bolje od Hrvatske u prvom poluvremenu, ali pali smo u nastavku i skupo to platili.

Talijani za prolazak u četvrtfinale moraju pobijediti Irsku u zadnjem kolu, ali se i nadati da Španjolska i Hrvatske neće odigrati 2-2 ili neki drugi remi s još većim brojem pogodaka.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.