Sport

Nogomet, Euro 2012

Bonucci: Mario je govorio nešto na engleskom, nemam pojma što!

Bonucci: Mario je govorio nešto na engleskom, nemam pojma što!

Fantastičnim pogotkom u 90. minuti Mario Balotelli je zacementirao pobjedu Italije protiv Irske 2-0. Njegov suigrač Leonardo Bonucci nakon pogotka je, pak, ''zacementirao'' Balotellijeva usta.

Nevoljama skloni talentirani napadač zbog lakše ozljede koljena nije bio u startnoj postavi Italije u ogledu 3. kola C skupine protiv Irske. No, u 74. minuti je ušao u igru, a irski navijači su ga ''počastili'' s gromoglasnim zvižducima.

Osvetio im se u 90. minuti izvanrednim pogotkom. U prvom trenutku je, kao i obično kada zabije gol, ostao potpuno miran, a onda je krenuo nešto urlikati. Za pretpostaviti je da su u pitanju bile poruke irskim navijačima i da nisu bile ni najmanje pristojne.

No, nevolje koje bi Balotellija i talijansku reprezentaciju možda mogle i skupo koštati, spriječio je Leonardo Bonucci koji mu je rukom ''začepio usta'' i nije micao ruku sve dok se nije uvjerio da će se temperamentni napadač primiriti...

- Mario je govorio nešto na engleskom, nemam pojma što je to bilo! Nažalost, on je vrlo instinktivan, ali to je i njegova snaga. Bez takve osobnosti, nikada ne bi zabio tako briljantan gol - rekao je Bonucci.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.