Sport

Nogometni mercato

Afellay između Tottenhama i Schalkea

Afellay između Tottenhama i Schalkea

Barcelonin krilni nogometaš Ibrahim Afellay (26) jedna je od zanimljivijih ''lovina'' u posljednjim satima ljetnog prijelaznog roka. Katalonci su ga voljni poslati na posudbu budući da ne može računati na ozbiljnu priliku u Vilanovinoj momčadi.

I agent nizozemskog reprezentativca je najavio da će njegov klijent do kraja prijelaznog roka otići na posudbu u neki od brojnih zainteresiranih klubova, a čini se da su u ovom trenutku u prvom ''startnom redu'' Tottenham i Schalke.

''Spursi'' nakon prodaje Luke Modrića traže pojačanje na svim stranama. Već su osigurali dolazak belgijskog veznjaka Mousse Dembelea iz Fulhama, a očito ne bi imali ništa ni protiv dolaska Afellaya. Metro piše da su predsjednik Tottenhama Daniel Levy i menadžer Andre Villas-Boas u srijedu razgovarali s bivšim igračem PSV-a i pokušali ga nagovoriti da dođe u London.

Međutim, nizozemski Voetbal International tvrdi da je Afellay na pragu prelaska u Schalke gdje bi se mogao pridružiti sunarodnjaku Klaas-Janu Huntelaaru. Vremena za odluku u svakom je slučaju sve manje...


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.