Sport

Mi smo Zadrani, Stephanie je naša

Banić, Popović, Stipčević, Ružić i Žuža uz obitelj Milda

Banić, Popović, Stipčević, Ružić i Žuža uz obitelj Milda

Iz Rusije nam se javio Marko Banić, iz Litve Marko Popović, iz Italije Rok Stipčević, a iz Turske Jurica Žuža i Tomislav Ružić

Već gotovo dva tjedna cijeli Zadar živi za svoju heroinu, malenu Stephanie Milda. Nevjerojatna je ljubav i nesebičnost Zadrana iskazana u prikupljanju pomoći obitelji Milda za zakazanu operaciju u Chicagu 27. rujna.

Večeras će "pola" Zadra na veliki humanitarni koncert u Višnjik na kojem će nastupiti elita zadarske i hrvatske estrade, a bliži se i nedjelja kada će u legendarnim Jazinama biti odigran veliki humanitarni spektakl u kojem će se sučeliti izabrane momčadi dvaju zadarskih portala, 057info i eZadar.

Za 057info nastup su potvrdili Komazec, Jure Ružić, Kelečević, Stipe Šarlija, Davor Marelić, Dundov, Mujagić, Josipović, Gregov, Vujčić i Kovačić s trenerom Umbetom Piasevolijem na klupi, dok će za eZadar istrčati Pestić, Krstić, Longin, H. Perinčić, Giriček, Enio Meštrović, Ercegović, Žorž, Mrva, Perković i Rađa s velikim trenerskim imenom na klupi (o tome više sutra).

Velikoj utakmici zbog trenutačnih obveza prema svojim klubovima neće participirati brojni zadarski košarkaši koji igraju u inozemstvu, no oni su uz financijsku pomoć poslali poruku podrške malenoj Stephanie i njezinim roditeljima.

Iz Rusije nam se javio Marko Banić, iz Litve Marko Popović, iz Italije Rok Stipčević, a iz Turske Jurica Žuža i Tomislav Ružić.

- Zaista sa ponosom gledam kako smo još jednom pokazali da smo najjači i složni kad to stvarno treba, kao već puno puta do sada...
Ovim putem pozivam sve ljude velikog srca koji su u mogućnosti pomoći ovom malo anđelu, da to učine jer se svi u jednom trenutku možemo naći u sličnoj situaciji. Veliki pozdrav svima! Stefani molimo se za tebe
, iz ruskog Kazana poručuje Marko Banić.

- Žao mi je što zbog obveza prema klubu ne mogu biti dio velikog humanitarnog spektakla "Za Stephanie smo vratili košarku u Jazine", ali bit ću s vama srcem i dušom, navijati za Stephanie i držati fige da se skupe potrebna sredstva za operaciju kako bi imala bezbrižno djetinjstvo i lijep život. Uopće ne sumnjam da će moji Zadrani ispuniti Jazine do posljednjeg mjesta u ostvarenju ove plemenite misije. U nedjelju svi navijamo za Stephanie, a pobjednici će biti i svi ljudi velika srca koji su sudjelovali u ovoj akciji koja nas je sve ujedinila, iz Kaunasa poručuje Marko Popović, koji je prije dva dana nevjerojatnom tricom na isteku vremena Žalgirisu donio trofej u litvanskom Superkupu.

- Zadrani su bezbroj puta pokazali kako znaju biti velikog srca kad najviše treba. Od srca ćemo pomoći svakome i uvijek, a trenutačno je to naša mala Stephanie! Žao mi je što ja zbog obveza ne
mogu sudjelovati u humanitarnoj utakmici "Za Stephanie smo vratili košarku u Jazine", ali srcem i u mislima ću bit s vama. Dođite svi na utakmicu i pomognite i zapjevajate svi u glas "Mi smo Zadrani, Stephanie je naša"! Malenoj Stephanie želim prekrasno i zdravo djetinjstvo, te puno sreće u godinama koje dolaze
, stigla je poruka Roka Stipčevića iz Milana.

-  Vjerujem da će plemeniti motiv i velika košarkaška imena koja su se priključila akciji biti dovoljan motiv Zadranima da do posljednjeg mjesta ispune legendarne Jazine i pomognu da malena Stephanie dobije natrag svoje bezbrižno djetinjstvo te lijep i dug život. U nedjelju svi navijajmo za Stephanie i njezino izlječenje! Mi smo Zadrani, Stephanie je naša!, iz Trabzona poručuje Jurica Žuža.

- Pozdrav svima iz Turske a poseban pozdrav obitelji Milda i maloj Stephanie. Osobno mi je žao što zbog obveza prema klubu neću moći sudjelovati u humanitarnoj utakmici "Za Stephani smo vratili košarku u Jazine" ali svojim srcem ću biti uz vas u nadi da će se odazvati veliki broj Zadrana i Zadranki. Dodjite u što većem broju da omogućimo maloj Stephanie zdravo i bezbrižno djetinjstvo, poručio je iz Turske Tomislav Ružić.

 


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.