Sport

Nogomet, Premiership

Rodgers: Sudac Halsey nas je koštao poraza

Rodgers: Sudac Halsey nas je koštao poraza

Liverpoolov menadžer Brendan Rodgers imao je nakon poraza od Manchester Uniteda (1-2) na Anfieldu pritužbi na suđenje Marka Halseyja.

Pritužbe nakon utakmice 5. kola Premiershipa ponajprije se odnose na isključenje Jonja Shelveyja i dosuđeni jedanaesterac za Manchester United nakon prekršaja nad Antoniom Valenciom.

- Odluke nisu išle na našu stranu danas. Ako je Jonjo Shelvey isključen, onda je i Jonny Evans trebao biti isključen. To je bio duel u koji je moj igrač morao ući. Isto vrijedi i za igrača Manchester Uniteda. Ali na kraju Liverpoolovog igrača isključe, a Manchesterov ostane na travnjaku. Bilo je puno loših odluka - rekao je Rodgers, te potom komentirao situaciju kod dosuđenog penala nakon navodnog prekršaja Glena Johnsona nad Valencijom.

- Nije bilo penala. Glen Johnson je odradio sjajan spasonosni trk unatrag i ne znam zašto je Valencia pao. Opet, s druge strane je bilo kontakta na Luisu Suarezu (od Evansa, op.a.) i nije bilo penala.

S druge strane, kapetan Manchester Uniteda u ovom susretu, Ryan Giggs, komentirao je nakon susreta:

- Mislim da smo u protekle tri ili četiri godine kada smo dolazili ovdje igrali puno bolje i gubili. Tako to ponekad ide. Uvijek je teško, posebice protiv momčadi poput Liverpoola koja dobro drži loptu, čak i s desetoricom igrača. Publika je bila na nogama, a mi nismo igrali dobro i nismo dobro držali loptu. Bilo je sjajno vidjeti Rafin (Rafael) gol i to nas je vjerojatno diglo. Liverpool nam je jako otežao, ali mi smo mogli igrati bolje.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.