Sport

Nogomet, Liga prvaka

Villas-Boas: Di Matteova smjena? Običan dan u Abramovičevom uredu

Villas-Boas: Di Matteova smjena? Običan dan u Abramovičevom uredu

Aktualni Tottenhamov, te bivši Chelseajev menadžer Andre Villas-Boas sarkastično je prokomentirao otkaz svom bivšem pomoćniku Robertu Di Matteu na klupi ''plavaca'' iz zapadnog Londona.

U lipnju prošle godine, Villas-Boas je bio imenovan za menadžera Chelseaja. Na klupi tog kluba izdržao je do ožujka ove godine kada mu je uručen otkaz. Naslijedio ga je njegov bivši pomoćnik Roberto Di Matteo, koji je prošle sezone s klubom osvojio Ligu prvaka i FA Cup.

No, niti talijanski stručnjak nije izdržao dugo na klupi Chelseaja, zapravo samo pet dana dulje od Portugalca. U srijedu je Di Matteo smijenjen, a na dužnost menadžera do kraja sezone postavljen je Španjolac Rafael Benitez.

Bivši Liverpoolov trener postao je tako deveti Chelseajev trener u devet godina vladavine ruskog milijardera Romana Abramovića.

- Smjena Di Mattea? U Chelseaju je smjenjivanje menadžera običan dan u uredu. To je moja interpretacija. Šteta zbog Robbieja. Želim mu sve najbolje u nastavku karijere. Ostvario je tako puno u tako kratkom razdoblju. Njegov životopis je jedan od najboljih na svijetu, jer je osvojio Ligu prvaka i FA Cup u tako kratkom vremenu. Klub je, međutim, donio svoju odluku za koju očito smatraju da će ih uznapredovati. Ja to ne želim komentirati - rekao je Villas-Boas.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.