Sport

Nogomet, Liga prvaka

Lucescu: Juventus je pokazao više žara, makar je trebao biti remi

Lucescu: Juventus je pokazao više žara, makar je trebao biti remi

Nogometaši Juventusa slavili su u Donjecku 1-0 protiv Šahtara, te su tako ne samo izborili plasman u osminu finala Lige prvaka, već i prvo mjesto na ljestvici skupine.

Kao drugoplasirana momčad dalje se plasirao Šahtar, a ispao je iz igre Chelsea, branitelj naslova, koji tako sigurno neće obraniti naslov od prošle sezone.

- Juventus je pokazao više žara i želje u ovom ogledu, te je zato pobijedio. Istina, moramo se vratiti na taj njihov pogodak, jer je riječ bila o očiglednom zaleđu, ali čestitam unatoč tome Juventusu koji je odigrao odličnu utakmicu. Vrlo dobro su nas proučili prije utakmice. Bili su kvalitetno postavljeni i preuzeli su sredinu terena - rekao je trener domaćina Mircea Lucescu i nastavio:

- Ipak, remi bi bio najobjektivniji rezultat naše utakmice. Šteta što nisam imao mogućnost postaviti suspendiranog Luiza Adriana, jer bi on sigurno realizirao nešto od onoga što naši današnji napadači nisu - rekao je Lucescu koji je na poziciju suspendiranog igrača postavio hrvatskog reprezentativca Eduarda, ali ga potom i izvadio iz igre između dva poluvremena.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.