Sport

Nogomet, Premiership

Petrić: Valjda QPR neće protiv nas doći do prve pobjede

Petrić: Valjda QPR neće protiv nas doći do prve pobjede

Hrvatski nogometaš Mladen Petrić najavio je da njegov Fulham pun samopouzdanja ulazi u subotnji dvoboj 17. kola Premierlige protiv QPR-a.

Nakon sedam utakmica bez pobjede ''cottagersi'' su u prošlom kolu srušili Newcastle (2-1) i tako ohrabreni u subotu idu u goste gradskom rivalu koji ove sezone nema još nijednu pobjedu.

- Iznimno je važno što smo pobijedili Newcastle. To nam daje samopouzdanje uoči QPR-a - naglasio je Petrić

Hrvatski napadač ne smatra da njega i suigrače očekuje lagan posao, posebno kad se uzme u obzir da su Rangersi nakon dolaska novog trenera Harryja Redknappa nanizali tri remija.

- Iznenađen sam što se nogometaši QPR-a bore za ostanak. Ali sada su poput boksača koji, iako je malo ošamućen, i dalje može biti opasan. QPR još nema pobjede, ali doći će trenutak kad će je ostvariti. Moramo se pobrinuti da to ne bude protiv nas - dodao je Petrić.

- Bilo bi lijepo pobijediti i zbog naših navijača koji su fantastični. Podržavaju nas gdje god da igramo. Bilo bi dobro da im damo tri boda kao rani božićni poklon.

Petrić je protiv Newcastlea ušao u samoj završnici utakmice i samo nekoliko trenutaka kasnije uzdrmao gredu.

- Bio je to mali peh, ali osvojili smo tri boda tako da smo svi sretni. Bilo bi lijepo da smo postigli i treći pogodak da nam bude lakše u završnici, ali pobijedili smo i to je najvažnije - zaključio je Petrić.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.