Sport

Nogomet

Dvosatni njujorški sastanak Vilanova - Guardiola

Dvosatni njujorški sastanak Vilanova - Guardiola

Donedavno su Josep Guardiola i Tito Vilanova uvijek zajedno sjedili na klupi Barcelone, a dnevno su vjerojatno uvijek održavali barem jedan sastanak.

Sada su vremena drugačija, jer se Pep Guardiola udaljio od katalonske momčadi, te s obitelji živi u New Yorku. Vilanova je, pak, preuzeo njegovu dužnost trenera u klubu, iako se trenutačno bavi s daleko važnijom stvari, a to je oporavak od operacije koju je obavio 20. prosinca prošle godine, kada je drugi put operirao tumor parotidne žlijezde.

Trenutačno Vilanova obavlja tretmane kemoterapijom i zračenjem, ali se nalazi u New Yorku gdje je otišao kako bi saznao drugo mišljenje o svojoj borbi protiv ove bolesti.

Ipak, jedno vrijeme je u petak odvojio na "sastanak" s Guardiolom. Sadašnji i nekadašnji trener Barcelone su, po navodima španjolskih medija, ugodno razgovarali dva sata uz kavu. Vjerojatno je glavna tema razgovora bila Vilanovina bolest ili možda povratak Pepa trenerskom poslu, budući da je pred njega Roman Abramovič, vlasnik Chelseaja, stavio ponudu od 22 milijuna eura po sezoni.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.