Sport

Košarka, Euroliga

Euroliga: Bobby Brown pobijedio i prvaka Europe u Pireju

Euroliga: Bobby Brown pobijedio i prvaka Europe u Pireju

Bobby Brown, organizator igre Montepaschi Siene i najbolji igrač te toskanske momčadi, nastavlja sa sjajnim izvedbama, a posljednji njegov ulov je europski prvak Olympiacos.

U posljednjoj utakmici 4. kola skupine F Eurolige Montepaschi Siena je u Pireju slavila 74-72, a sve zaslugom Bobbyja Browna koji je u zadnjih dvadesetak sekundi postigao pet poena.

Prvo je Antić na njemu napravio prekršaj, nakon čega je Brown s tri realizirana slobodna bacanja izjednačio na 72-72. Kyle Hines je potom užasno reagirao pod košem za moguće slavlje domaćina, Moss je pri skoku gurnuo loptu prema Brownu, a ovaj je istrčao kontru i položio u zadnjim trenucima meča za 74-72 Talijana.

Brown je i statistički još jednom bio sjajan, pa je ogled završio sa 22 poena, šest asistencija, tri skoka, tri ukradene i izgubljene lopte. Pratio ga je Hackett sa 11 poena, te Ress sa 10. Kod domaćina su Spanoulis i Hines ubacili po 13. Inače, Spanoulis je u završnici ubacio pet poena, kao i Brown, ali su njegovi koševi na kraju bili nedostatni za slavlje Olympiacosa.

Siena je tako zadržala korak s Cajom Laboral, Obje momčadi imaju omjer 4-0, dok je prvak Europe u opasnoj situaciji s omjerom 1-3.

Euroliga, 4. kolo, skupina F

Himki - Maccabi 88-67

Fenerbahçe - Caja Laboral 75-97

Olympiacos - Montepaschi Siena 72-74

Redoslijed: 1. Caja Laboral 4-0, 2. Montepaschi 4-0, 3. Barcelona 3-1, 4. Himki 3-1, 5. Olympiacos 1-3, 6. Maccabi 1-3, 7. Fenerbahҫe 0-4, 8. Beşiktaş 0-4.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.