Sport

Nogometni mercato

Daily Star: Mourinho i Abramovič se čuju svakodnevno, Jose se vraća

Daily Star: Mourinho i Abramovič se čuju svakodnevno, Jose se vraća

Atmosfera u madridskom Realu je loša, a trener i dalje aktualnih nogometnih prvaka Primere, Jose Mourinho, od mnogih je označen kao glavni krivac svega negativnoga ove sezone.

Mnogo se govorilo tijekom prosinca prošle godine, pa nakon toga i tijekom ovoga siječnja, da će Mourinho otići iz Reala, vjerojatno na kraju sezone. I sam Mourinho je govorio da je avanturističkog duha i da voli mijenjati klubove, države i kulture.

No, informacija koju donosi Daily Star i ne potkrijepljuje takvo što. Naime, Mourinho bi uskoro mogao doći na dobro poznato tlo - na Stamford Bridge u Chelsea. Ta engleska tiskovina saznaje iz "dobro obavještenih izvora" da Morinho i Chelseajev vlasnik Roman Abramovič razgovaraju na svakodnevnoj bazi. Isto tako, Mourinho navodno često razgovara s igračima Chelseaja, Lampardom, Terryjem, Čechom i Coleom.

Uz sve to, Daily Star piše kako je ovog tjedna sasvim blizu Stamford Bridgea viđena Mourinhova kćerka, 16-godišnja Tita Mourinho, što im je novi dokaz u priči kako se Portugalac vraća u Chelsea, gdje trenutačno stoluje Rafa Benitez, ali uz minimalnu potporu navijača.

Je li ovo samo nagađanje Daily Stara ili početak novog spektakularnog transfera tek ćemo vidjeti.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.