Sport

Nogomet, Europa Liga

Europa liga: Anži - Newcastle "ništa-ništa"

Europa liga: Anži - Newcastle

U prvoj utakmici osmine finala Europa lige nogometaši Anžija iz Mahačkale i Newcastlea odigrali su u Rusiji bez pobjednika i bez pogodaka.

Bila je to tvrda utakmica bez pravih prilika, a najbolju polu-priliku propustio je Kamerunac Samuel Eto'o u samoj završnici susreta, kada je bio pomalo sebičan sam pokušao pucati prema golu, umjesto da na drugoj vratnici proigra Lacinu Traorea.

Koliko su se teško stvarale prilike govori i podatak da je prvi udarac prema bilo kojim vratima upućen u 39. minuti prvog poluvremena, što je "rekord" Europa lige u ovoj sezoni!

Iako je imao dominaciju tijekom cijelog susreta, Anži nikako nije uspijevao pronaći put do mreže Roberta Elliota, koji je, kao što smo i spomenuli, imao jako malo posla. Svakako treba spomenuti da je Newcastle osvim rezultatom postao prva momčad koja je ove sezone spriječila Anži da slavi pred svojim navijačima.

Recimo samo da je utakmicu nakon svega 23 minute igre napustio Brazilac Willian, bivši suigrač Darija Srne i Eduarda da Silve u Šahtaru, zbog ozljede.

Uzvratni susret na rasporedu je u Engleskoj za sedam dana.

Europa liga, osmina finala, 1. utakmice:

Anži - Newcastle 0-0


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.