Sport

Nogomet, UEFA Europa Liga

Villas-Boas: Bila je to velika europska večer

Villas-Boas: Bila je to velika europska večer

Oduševljen je i prilično euforičan bio menadžer Tottenhama Andre Villas-Boas nakon što su njegovi nogometaši u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka deklasirali Inter s 3-0.

Pogoci Garetha Balea, Gylfija Sigurdssona i Jana Vertonghena doveli su ''spurse'' već nakon londonskih 90 minuta na prag četvrtfinala.

- Bilo je ovo 90 minuta odličnog napadačkog nogometa. Pokušali smo limitirati Interove prilike, a sami smo stvorili veliki broj šansi. Bila je ovo velika europska večer - rekao je 35-godišnji portugalski stručnjak, a nakon toga ipak malo spustio loptu na zemlju.

- Nažalost, još uvijek nismo prošli jer nas čeka uzvrat na San Siru koji je uvijek težak teren.

Na kraju konferencije za novinare Villas-Boas je izazvao malu kontroverzu stavom o žutom kartonu svoga najboljeg igrača Garetha Balea. Velšanin je već u 15. minuti dobio opomenu zbog simuliranja, a akumulirani kartoni znače da će propustiti uzvrat u Milanu.

- Dobro, na taj smo ga način očistili od kartona za četvrtfinale ako prođemo. Da budem iskren, uz ovakav rezultat, vjerojatno bismo mu i sami rekli da namjerno dobije žuti karton - priznao je Villas-Boas koji se očito služi istim metodama kao i njegov sunarodnjak i učitelj Jose Mourinho.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.