Sport

Nogomet

Balotelli: Možda bi sa mnom u sastavu izgubili od Barçe 8-0

Balotelli: Možda bi sa mnom u sastavu izgubili od Barçe 8-0

Milanov napadač Mario Balotelli sugerirao je kako bi njegova momčad u bližoj budućnosti mogla dosegnuti razinu Barcelonine igre.

Milan je iznenađujuće svladao Barcelonu 2-0 u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka na svom San Siru, ali se u uzvratu na stadionu Camp Nou sudario s realnošću, te je izgubio s 4-0 i oprostio se od tog natjecanja.

Balotelli u tim utakmicama nije imao pravo nastupa. U nedjelju je zabio oba gola u prvenstvenoj pobjedi kod kuće protiv Palerma 2-0.

- Da bismo bili ravnopravni s Barcelonom ili Juventusom, moramo naporno raditi kao grupa. Možda mi ne igramo tako dobro kao Barcelona, ali pokazali smo da možemo dosegnuti i njihovu razinu, kada smo ih dobili kod kuće. Što je bilo, bilo je. Važno je da smo se vratili na pobjedničku stazu protiv Palerma - komentirao je Balotelli.

Dodao je kako njegovi nastupi protiv Barcelone ne bi predstavljali nikakvo jamstvo da bi Milan bolje prošao u tim susretima...

- Tkogod igrao protiv njih, nije velika razlika, jer su oni veličanstvena momčad, pravi šampioni. Možda bi sa mnom u sastavu Milan izgubio s 8-0! Naprosto nismo imali sreće - zaključio je Balotelli.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.