Sport

Vaterpolo

Sandro Sukno: Napunite Višnjik, uzvratit ćemo atraktivnom igrom i pogocima

Sandro Sukno: Napunite Višnjik, uzvratit ćemo atraktivnom igrom i pogocima

Peto kolo Svjetske vaterpolo lige donosi na plivalištu na Višnjiku susret između reprezentacija Hrvatske i Turske.

Susret najavljuje hrvatski reprezentativac Sandro Sukno: „I u prvom srazu igranom s njima mi smo bili uvjerljivo bolji, porazili smo ih s 14 golova razlike tako da očekujem nekakav sličan ishod. Puno smo kvalitetniji od njih, u sastavu imamo dosta mladih igrača kojima je ovo lijepa prilika da se pokažu. Mi iskusniji ćemo im pomoći i nadam se našoj dobroj izvedbi i naravno pobjedi".

Ono što Sandro priželjkuje je dobra atmosfera na tribinama. Očekuje pun bazen i podršku Barakudama od prve do posljednje minute. „Znam da je Zadar sportski grad, istina Vama je košarka ovdje sve ali znam da ćete doći i navijati za nas. Ovim putem i pozivam sve da dođu, mi ćemo im uzvratiti na najbolji mogući način, atraktivnom igrom i mnoštvom lijepih pogodaka".

Šteta je jedino što utakmica nema rezultatski značaj, Hrvatska ne može dalje u Svjetskoj ligi. „Porazom od Crne Gore u prošlom kolu zatvorili smo vrata prolasku dalje, ali puno novih izazova je pred nama i nema opuštanja. Nova velika natjecanja su ispred nas i trebamo se što bolje uigrati".

Susret je na rasporedu od 18 sati.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.