Sport

Nogomet, Serie A

Moratti: Mourinho se ne vraća u Inter

Moratti: Mourinho se ne vraća u Inter

Interov predsjednik Masimo Moratti negirao je spekulacije o pregovorima s bivšim trenerom Joseom Mourinhom oko njegovog eventualnog povratka iduće sezone.

Malo tko vjeruje da bi Mourinho mogao ostati na kormilu Real Madida nakon ove sezone. Nedavno je portugalski stručnjak priznao da bi se mogao priključiti nekom klubu u kojem je već radio. Isto tako, u razgovoru za britanski Sky je ovoga tjedna naglasio ''da su Chelsea i Inter u njegovom srcu''.

Iako velika većina nogometnih zaljubljenika i medija vjeruje kako je gotovo siguran Mourinhov povratak na Stamford Bridge, u srijedu je Gazzetta dello Sport sugerirala kako je Massimo Moratti kontaktirao Mourinha i raspitivao se o mogućnostima za njegov povratak u Inter, s kojim je 2010. godine osvojio Ligu prvaka, Seriju A i Kup Italije.

- S Mourinhom sam izmijenio nekoliko SMS poruka prijateljskog karaktera. Naravno da nam je ugodna njegova ljubav i lojalnost koju iskazuje prema Interu, ali sada nisu pravi uvjeti za njegovo povratak i o tome uopće nismo razgovarali - tvrdi Moratti, koji kani i u idućoj sezoni na poziciji trenera zadržati 37-godišnjeg Andreu Stramaccionija.

- Mislim da će on biti potvrđen za iduću sezonu. To znači da imam povjerenja u njega ili da sam nešto naučio. Stoga je važno da on stječe dragocjeno iskustvo.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.