Sport

Nogomet, Primera

Primera: Realu samo bod u Zaragozi

Primera: Realu samo bod u Zaragozi

Nogometaši Real Madrida nisu uspjeli iskoristiti priliku da se barem malo približe vodećoj Barceloni. "Kraljevski klub" je u 29. kolu Primere na gostovanju kod Zaragoze odigrao samo 1-1.

Trener Madriđana Jose Mourinho je na teren ponovno izveo šareni sastav, ostavivši na klupi Mesuta Özila, Samija Khediru, Xabija Alonsa, Angela di Mariju... Naš je Luka Modrić bio u startnoj postavi, igrao je na poziciji defenzivnog veznjaka uz Michaela Essiena.

Zaragoza je povela već u šestoj minuti. Modrić je izgubio loptu na sredini terena što su domaći iskoristili za brzi kontranapad koji je zaključio Rodri, 22-godišnji napadač na posudbi iz Barcelone. Prije toga gola Zaragoza 334 minute nije uspjela pronaći put do suparničke mreže.

Real je do izjednačenja došao u 38. minuti kada je lopta koju je uputio Gonzalo Higuain uz pomoć domaćih braniča došla do Cristiana Ronalda. Portugalac se sjurio prema golu i pogodio lijevom nogom, iskosa s lijeve strane. Bio mu je to 28. prvenstveni pogodak u aktualnoj sezoni.

U nastavku utakmice Madriđani su najbolju priliku imali u 48. minuti kada je Marcelo pogodio vratnicu. No, imali su i domaći svoje prilike, a Real je u nekoliko navrata spasio vratar Diego Lopez.

Modrić je odradio cijelu utakmicu za goste, a spomenimo i da je u 11. minuti dobio žuti karton zbog igranja rukom.

Real, koji je prekinuo niz od šest pobjeda, tako i nakon 29 kola zaostaje 13 bodova za Barcelonom koja je ranije odigrala neodlučeno 2-2 kod Celte.

Primera, 29. kolo:

Zaragoza - Real Madrid 1-1 (Rodri 6 / Ronaldo 38)


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.