Sport

Nogomet, Premiership

Gareth Bale i dalje ne trenira, te vjerojatno propušta dvoboj protiv Cityja

Gareth Bale i dalje ne trenira, te vjerojatno propušta dvoboj protiv Cityja

Nastup najboljeg igrača engleskog nogometnog Premierligaša Tottenhama, Garetha Balea, protiv Manchester Cityja nadolazećeg vikenda i dalje je pod znakom pitanja.

Velšanin se još uvijek nije oporavio od ozljede stopala zarađene u susretu Europa lige protiv Basela 4. travnja. "Spursi" su se nakon četiri slobodna dana vratili treninzima, ali tamo nije bilo i Garetha Balea, koji i dalje intenzivno posjećuje fizioterapeuta.

Prema posljednjim informacijama iz engleskih medija liječnička služba Tottenhama radi sve što je u njezinoj moći da osposobi Balea za nastup predstojećeg vikenda, no čini se da je izgledniji datum povratka vikenda nakon ovog i ogled protiv Wigana.

Tottenham će u nedjelju ugostiti još uvijek aktualnog prvaka Engleske City, u vrlo bitnom dvoboju za plasman među četiri najbolje momčadi na kraju sezone, koje će dogodine igrati u Ligi prvaka. Tottenham je trenutno peti s istim brojem bodova kao i četvrtoplasirani Chelsea, ali uz utakmicu više, te s dva boda manje od trećeplasiranog Arsenala.

City je pak drugi s velikih 15 bodova zaostatka za vjerojatno novim prvakom Unitedom, te sedam bodova više od "spursa", uz utakmicu manje.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.