Sport

Engleska nogometna reprezentacija

Terry pred povratkom u englesku reprezenrtaciju?

Terry pred povratkom u englesku reprezenrtaciju?

Bivši kapetan engleske nogometne reprezentacije John Terry (32) spreman je za povratak u nacionalnu momčad, tvrdi Daily Mail.

Terry se oprostio od reprezentacije prošlog rujna uoči saslušanja pred Engleskim nogometnim savezom (FA), vezano uz rasistički ispad braniča Chelseaja prema tadašnjem igraču QPR-a Antonu Ferdinandu. No, kako vrijeme liječi rane, tako je i Terry sada, čini se, spreman promijeniti svoju odluku i staviti se na raspolaganje izborniku Royu Hodgsonu.

Štoviše, Daily Mail navodi i kako je Terry ponovno spreman igrati zajedno s Rijem Ferdinandom, bratom spomenutog Antona. Dakako, ukoliko ih Hodgson uopće odluči pozvati obojicu.

Terry je i dalje ljut na FA jer ga je kaznio s četiri utakmice zabrane igranja i 220.000 funti, ali reprezentaciji želi pomoći da se plasira na Svjetsko prvenstvo u Brazilu. Zadnju je utakmicu za ''tri lava'' odigrao u rujnu prošle godine protiv Moldavije.

I dok bi uskoro ponovno mogao igrati za Englesku, Terryjeva budućnost u Chelseaju je pod upitnikom. Ugovor s londonskim klubom mu vrijedi do sljedeće godine, a hoće li potpisati novi, ovisi prvenstveno, kako sam tvrdi, o tome hoće li ga novi menadžer htjeti u momčadi.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.