Sport

Nogomet, Serie A

Milan kažnjava Balotellija zbog skidanja dresa

Milan kažnjava Balotellija zbog skidanja dresa

Dopredsjednik talijanskog nogometnog velikana Milana Adriano Galliani potvrdio je kako će klub kazniti Marija Balotellija nepoznatim financijskim iznosom zbog skidanja dresa u utakmici 35. kola Serije A protiv Torina igranoj prošle nedjelje.

U tom je susretu Balotelli zabio pobjednički gol za Milan u 84. minuti, a potom ga proslavio skidanjem dresa i zaradio žuti karton. Bio mu je to deveti gol u deset utakmice Serije A koliko je odigrao od siječanjskog transfera iz Manchester Cityja.

Galliani je pohvalio Balotellijevu sjajnu formu, ali i dodao kako će zbog nonšalantno dobivene javne opomene biti sankcioniran.

- Sve dok zabija više golova nego li skine dresova, onda je u redu...Ali skidanje majice nije prihvatljivo i on će će primijetiti da nije prihvatljivo na kraju mjeseca na svojoj plaći - rekao je Galliani i dodao:

- Jako smo sretni s Mariom. On je Milanov navijač i to pomaže, daje mu nešto ekstra. Rekao mi je da je 1999. godine hodao okolo po Bresciji s Milanovom zastavom u čast Zaccheronijevog „scudetta".


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.