Sport

priopćenje za javnost

UN Tornado Zadar nikada nije bila, niti će ikada biti obojena političkim bojama!

UN Tornado Zadar nikada nije bila, niti će ikada biti obojena političkim bojama!
Dino Stanin/PIXSELL

UN Tornado Zadar nikada nije bila, niti će ikada biti obojena političkim bojama! Zanima nas samo jedno, a to je naš KK Zadar, čist, transparentan i bez dugova, te sa sposobnom upravom kluba, piše udruga navijača u priopćenju za javnost

Priopćenje prenosimo u cjelosti:

Nakon subotnje presice uoči susreta Mega Leksa i Zadra, a na kojoj se javnosti obratio direktor kluba Boris Skroće, iskoristivši je za predizborno obraćanje javnosti u kojem je spomenuo i UN Tornado Zadar. Izdvajamo dio s presice u kojoj se direktor dotaknuo navijača i izrekao sumnje o tome da se u Tornado infiltrirala politika, a sve to pred same izbore.

„Hvala navijačima koji prate u velikom broju KK Zadar. Mi smo po statistici treća najgledanija ekipa iza Crvene zvezde i Partizana. Zahvaljujem i onima koji se ponekad ne slažu s nama i manifestiraju to ne neki svoj način. To je njihovo pravo i mi ćemo to poštivati. Vjerujem da dijelimo ljubav prema klubu i da će ta ljubav prevladati u odnosu na druge stvari. Ne bi volio da bilo koja politička opcija, a izbori su pred vratima, se infiltrira u navijačke redove. Ne kažem da je, ali ni da nije. Nešto se tu čudno događa. Neka sport ostane sportašima, politika političarima, a navijanje navijačima.“

UN Tornado Zadar nikada nije bila, niti će ikada biti obojena političkim bojama! Zanima nas samo jedno, a to je naš KK Zadar, čist, transparentan i  bez dugova, te sa sposobnom upravom kluba, a trenutna to sadašnja sigurno nije! Kada se jedan od najnesposobnijih direktora u povijesti kluba već dodirnuo predizborne kampanje, dovoljno je spomenuti trenutna događanja u i oko kluba. Novim rebalansom gradskog proračuna u klub su ulupani novi milijuni kako bi se klub izvukao iz Fibine blokade, a nakon toga su dovedena dva pojačanja upitne kvalitete.

Sve to se događa, gle čuda, nekoliko mjeseci prije samih izbora, a s ciljem mazanja očiju javnosti i navijača. UN Tornado Zadar će se uvijek, koja god politička opcija bila na vlasti, boriti protiv nesposobnih ljudi i uhljeba na čelu KK Zadar, te tražiti stručnost i kvalitetu upravljanja najdražim klubom.Direktor se osvrnuo i na natječaj za direktora marketinga koji će biti ponovljen jer je eto, neozbiljno zaposliti marketinškog stručnjaka pošto  klub nema prostor u kojem bi on mogao raditi, očito to nije znao kada je raspisivao prvi natječaj.

Za kraj, osvrnimo se i na obećani Fan Shop koji je upravo direktor ponosno najavio na početku sezone, a od kojeg do dana današnjeg nema ništa. Ovo je samo još jedan dokaz nesposobnosti sadašnjeg vodstva kluba, pa se stoga slažemo s jednom izjavom direktora“ neka sport ostane sportašima, politika političarima, a navijanje navijačima“!

Napomena: UN Tornado Zadar poziva sve Zadrane i prijatelje KK Zadar, te članove Tornada da nam se priključe u petak na putu za Šibenik. Prijaviti se može u inbox službene facebook stranice UN Tornado Zadar. Cijena puta i karte za utakmicu iznosi 80 kn, a kreće se s Lipotice.

UN Tornado Zadar


Reci što misliš!