Sport

Nogometni mercato

Manchester United se okrenuo Juveovom Marchisiju

Manchester United se okrenuo Juveovom Marchisiju

Jedan od najstarijih i najpouzdanijih talijanskih dnevnih listova, Corriere dello Sport, otkrio je u svojem današnjem (srijeda) izdanju da je engleski nogometni prvak Manchester United ponudio 30 milijuna eura za Claudija Marchisija.

Talijanski izvor vjeruje da je škotskom menadžeru Uniteda Davidu Moyesu reprezentativac "azzurra" postao prva želja prijelaznog roka, nakon što u svoje redove nije uspio dovesti Thiaga Alcantaru (Bayern) i Cesca Fabregasa (ostao u Barceloni).

Corriere dello Sport također vjeruje da je hrvatski reprezentativac Luka Modrić i dalje opcija za Manchester United, no isto tako smatra da je taj transfer najnerealniji od svih dosadašnjih pokušaja.

Talijanski veznjak (27) upoznat je s interesom Uniteda, kao i s informacijom da Juventusov trener Antonio Conte ne računa više za njega u jednakoj mjeri kao dosada.

- Načuo sam da više nisam jednako vrijedan Juveu. Još mi ništa nije službeno rečeno, ali moram sjesti s čelnicima kluba i čuti od njih što misle. Ako me više ne trebaju, potražit ću neku drugu momčad. Bila bi mi čast igrati za United ili Monaco - rekao je Marchisio.

Talijan je za Juventus odigrao 174 utakmice, te upisao 25 pogodaka, dok je za reprezentaciju upisao 38 nastupa i dva pogotka.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.