Sport

Nogomet, Serie A

Montolivo: Kao kapetan Balotelliju neću dati povlašteni tretman

Montolivo: Kao kapetan Balotelliju neću dati povlašteni tretman

Milanov veznjak Ricardo Montolivo inzistira kako Marija Balotellija neće tretirati ništa drukčije nego bilo kojeg drugog igrača u svojoj novoj ulozi kapetana.

Massimo Ambrosini, 36-godišnji veznjak, ovoga ljeta je napustio Milan u kojem je proveo 18 godina svoje karijere, te se skrasio u Fiorentini. Ambrosini je nakon odlaska Paola Maldinija u mirovinu 2009. godine preuzeo kapetansku vrpcu ''rossonera''. Istu je njegovim odlaskom iz kluba dobio Riccardo Montolivo, talijanski reprezentativac koji je u klub došao na početku prošle sezone i to baš iz Fiorentine.

Najavio je da prema svom suigraču iz kluba i reprezentacije Mariju Balotelliju neće imati popusta...

- Mario ne treba nikakav posebni ili povlašteni tretman. Ukoliko napravi nekakvu pogrešku, ja ću o tome obavijestiti klub. On je mlad igrač, ali s puno iskustva i zna kako se treba nositi s pritiskom - veli Montolivo.

Najavio je i predstojeće kvalifikacijske oglede za Ligu prvaka s PSV-om i podvukao kako Milan ne smije podcijeniti nizozemsku momčad.

- PSV je momčad u tradiciji, ali i klub koji ima veliku povijest. Očekuju nas teške utakmice. Najvažnije je da se dobro pripremimo za te utakmice. U ovoj fazi sezone fizički aspekt često igra važniju ulogu od tehničkog - veli Montolivo.

Prva utakmica na rasporedu je 20. kolovoza u Eindhovenu, a uzvrat je tjedan dana kasnije.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.