Sport

Nogomet, Liga Prvaka

Mourinho: Torres je odigrao jako dobro

Mourinho: Torres je odigrao jako dobro

Chelsea je samouvjereno nastavio s nastupima u Ligi prvaka svladavši u gostima momčad Schalkea s 3-0. Posebno raspoložen bio je Fernando Torres za kojeg je Jose Mourinho imao samo riječi hvale.

Poraz od Basela protresao je igrače Chelseaja koji su nakon toga počeli pokazivati bolje igre. Na teškom gostovanju u Gelsenkirchenu protiv Schalkea upisali su vrijednu pobjedu 3-0 koja je posebno razveselila Josea Mourinha.

"Ovo je jako važna pobjeda za nas. Rekao sam igračima da je igra protiv Basela bila smeće i da to moramo ispraviti, uspjeli smo to napraviti s dvije pobjede u gostima. Sada smo u dobroj situaciji da se kvalificiramo za sljedeću fazu i možemo razmišljati o prvom mjestu u skupini. Torres je bio jako dobar, on je veliki radnik i nije igrač koji će se skrivati iza svoje cijene. Čak i kada ne igra dobro, uvijek profesionalno odradi posao. Otkad sam došao, vrlo je pozitivan i igrač je kojeg respektiram i kojem vjerujem", rekao je Mourinho.

S druge strane trener Schalkea Jens Keller smatra da rezultat ne oslikava pravo stanje na terenu. Vjeruje da je njegova momčad zaslužila više.

"Prava je šteta da smo prvi gol primili iz prekida. Pokušali smo se vratiti u utakmicu i imali smo prilika za to koje smo morali iskoristiti jer se one ne javljaju tako često protiv ovako dobre momčadi. U nastavku smo primili dva gola iz kontranapada koje Chelsea izvodi savršeno. Rezultat ne oslikava pravo stanje. Kako se meč bližio kraju, bili smo sve umorniji i Chelsea je to iskoristio."


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.