Sport

Nogomet, Primera

Casillas: Na Nou Camp idemo isključivo po pobjedu

Casillas: Na Nou Camp idemo isključivo po pobjedu

Minule je srijede španjolski nogometni klub Real Madrid odradio savršenu pripremu za najveći derbi svijeta u ovome trenutku, onaj protiv katalonskog diva Barcelone.

Real je u sklopu 3. kola skupine B slavio na Santiago Bernabeu protiv Juventusa s 2-1, čime je stvorena odlična atmosfera uoči odlaska u Barcelonu na ogled protiv prvoplasirane momčadi španjolske Primere. Iako vjerojatno neće nastupiti, vratar Iker Casillas se jako veseli dvoboju protiv katalonskog sastava.

- Pobjeda bi nas odvela do diobe prvog mjesta s Barcelonom. Na Nou Campu nam samo pobjeda treba biti na pameti. Ništa drugo - rekao je za Canal Plus španjolski reprezentativac.

Real je pogocima Cristiana Ronalda, te uz malu sudačku pomoć Manuela Gräfea, koji je isključio, možda malo prestrogo, Giorgija Chiellinija, svladao aktualnog prvaka Italije 2-1, te mu sada za potvrdu prolaska u nokaut fazu natjecanja treba još samo bod s gostovanja u Torinu.

- Napravili smo važan korak prema plasmanu u drugi krug. Nije nam bilo lako igrati ni s igračem više, jer je Juve odlična momčad. No sad će nam biti lakše igrati u Torinu znajući i da nam je remi dovoljan za prolazak dalje - izjavio je Casillas, koji je potom negirao medijske napise da je čelnicima kraljevskog kluba postavio ultimatum.

- To je laž. Nažalost, moje je ime prečesto u medijima i neki ljudi jednostavno nemaju pametnijeg posla nego da u stopu prate što radim, kako radim, što govorim i kada govorim... - zaključio je legendarni vratar "kraljevskog kluba".

Utakmica protiv Barcelone na rasporedu je naredne subote, s početkom u 18 sati.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.