Sport

Nogomet, Serie A

Boban demantirao kritike spram Balotellija: Sve je izmišljeno

Boban demantirao kritike spram Balotellija: Sve je izmišljeno

Nekadašnji kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Zvonimir Boban demantirao je žestoke kritike spram aktualnog napadača Milana Marija Balotellija.

Tvrdi kako su iste talijanski mediji prenijeli s njegovog lažnog Facebook-profila.

- Sve je lažno, sve je izmišljeno. Nikad nisam bio na Facebooku ili Twitteru i nikad neću ići. U svakom slučaju ja ne koristim takve riječi - rekao je bivši dugogodišnji Milanov veznjak za Gazzettu dello Sport.

Podsjećamo, svjetski mediji prenijeli su ranije očito nepostojeće Bobanove riječi kojima je Balotellija optužio za nadmeno i razmaženo ponašanje nakon dvostrukog kašnjenja na trening u istom tjednu:

- Prestanimo uvijek govoriti o Balotelliju. On je uvijek bio manji od Milana i Milan će uvijek biti veći od njega. Da je igrao u mojoj generaciji Milana nosio bi torbe igračima poput Marca van Bastena, Georgea Weahe ili Andrija Ševčenka.

- Da je igrao u našoj generaciji, Paolo Maldini, Marcel Desailly, Sebastiano Rossi, Alessandro Costacurta i Franco Baresi bi ga već 10 puta ošamarili zbog kašnjenja na trening. Njegovo ponašanje demonstrira da jednostavno ne može uskladiti neke stvari sa svojim mozgom.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.