Sport

Nogomet, Premiership

Bruce: Imati Longa i Jelavića u momčadi nam može samo pomoći

Bruce: Imati Longa i Jelavića u momčadi nam može samo pomoći

Shane Long i Nikica Jelavić svojim su golovima donijeli Hull Cityju vrijednu gostujuću pobjedu kod Sunderlanda 2-0, što je u redovima momčadi koja je prošle sezone izborila promociju u Premierligu značajno podiglo raspoloženje.

Hull City na ligaškoj ljestvici drži i više nego solidno 11. mjesto, ali sa samo četiri boda više od West Bromwicha koji je u zoni ispadanja. Jasno je da je ostanak u ligi cilj kojem je u Hullu sve podređeno, a šanse za ostvarenje tog cilja postale su puno veće nakon što je klub u siječanjskom prijelaznom roku doveo Longa i Jelavića, dvojicu strijelaca u 25. prvenstvenom kolu.

- Imati Longa i Jelavića u momčadi nam može samo pomoći. Za momčad koja je izborila promociju u prvu ligu, velika je stvar imati dvojicu napadača takve kvalitete, iako moram reći da sam očekivao da će za Longom biti veća potražnja. Dečko je želio doći kod nas - reći će menadžer ''tigrova'' Steve Bruce.

Steve Harper, 38-godišnji vratar Hulla, koji je 20 godina bio član Newcastlea, vrlo dobro zna koliko je važno imati kvalitetne napadače u momčadi. Godinama je bio suigrač i bliski prijatelj s Alanom Shearerom.

- Kupovina Jelavića i Longa je bila veliki, veliki potez kluba. Apsolutno je fantastično što su obojica bili strijelci protiv Sunderlanda - veli Harper.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.