Sport

Nogomet, Bundesliga

Müller: Borussia (D) nije više u rangu Bayerna

Müller: Borussia (D) nije više u rangu Bayerna

Njemački nogometni reprezentativac i ofenzivni igrač minhenskog Bayerna Thomas Müller smatra da Borussia Dortmund nije više u rangu bavarske momčadi.

Borussia (D) je prošlu bundesligašku sezonu završila s 25 bodova zaostatka za Bayernom, a devet kola prije završetka ove sezone zaostaje već 23! U dvije sezone prethodno spomenutima Borussia je osvajala dva uzastopna naslova prvaka Njemačke, a prošle je igrala u velikom finalu Lige prvaka u kojem je poražena upravo od Bayerna.

- Dortmund nije više u rangu Bayerna. To je sada samo momčad koja nam možda može zagorčati život u jednoj utakmici. Borussia je bila jedan od razloga zbog kojeg smo napredovali i izrasli u momčad kakva smo danas - rekao je sjajni napadač njemačke reprezentacije za Abendzeitung.

- Važno je da se s vremenom situacija opet promijeni. Da borba za vrh postane napetija i da se poneki drugi klub uključi u tu utrku. Sumnjam da ćemo ponovno imati priliku osvojiti Bundesligu već u ožujku - zaključio je Müller.

Bayern i ove sezone juriša na trostruku krunu. U prvenstvu mu nedostaje još jedna pobjeda za matematičkim osiguranjem titule, u DFB Pokalu je dogurao do polufinala (Kaiserslautern), dok je u Ligi prvaka prošloga tjedna osigurao četvrtfinale.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.